Skip to content

Libera Università di Bolzano

Insegnamenti offerti - International PhD in Food Engineering and Biotechnology

Su questa pagina vengono mostrati gli insegnamenti attualmente offerti nei due semestri (didattica erogata). Non si tratta di una rappresentazione della struttura del corso di studio.

Target: Interessati alla frequenza di corsi singoli, studenti incoming.

Insegnamenti

Semestre 1

Materials and sensors for Food Engineering and Biotechnologies

3 CFU · 46039 · ING-INF/01

Semestre 1

Chemometric approaches to study the chemical and sensory markers of food processing

3 CFU · 46027 · AGR/15 · EN

Edoardo Longo

Semestre 1

Theory of Scientific Method

4 CFU · 46047 · EN

Hannes Schuler

Semestre 2

Meta-omics approaches to study the food fermentations

3 CFU · 46028 · AGR/16 · EN

Marco Gobbetti, Preside

Semestre 2

Biotechnologies: Principles and Applications

3 CFU · 46052 · ING-INF/01

Semestre 1-2

Final year seminar 2nd year - admission to 3rd year

30 CFU · 46033

Semestre 1-2

Research activities 3rd year - admission to final exam

30 CFU · 46034

Semestre 1-2

State of the art seminar

6 CFU · 46031

Semestre 1-2

Final year seminar 1st year - admission to 2nd year

20 CFU · 46032

Semestre 1-2

Final exam

30 CFU · 46035

Feedback / richiesta info